Contact

LET’S CONNECT

JOSIE

Je kunt Josie op Social Media volgen. Als je af en toe iets liked, deelt of een reactie post, zal het algoritme van pagina’s als Facebook en Instagram je op de hoogte houden van het laatste nieuws. Op Youtube zijn duimpjes en reacties van belang voor de artiest zelf. Youtube laat namelijk het filmpje dan ook vaker aan nog niet volgers zien, waardoor de fanbase kan groeien en meer mensen mogelijk geraakt kunnen worden door de muziek.

 

MAKE DREAMS COME TRUE

Een online netwerk groep op Facebook waarin je jou droom kunt posten of anderen kunt helpen. Met meer dan 990 deelnemers, (veelal ondernemers), kan je tevens je eigen netwerk uitbreiden!

 

CONCERT OF JOY

Social media netwerk om mensen te motiveren niet te focussen op alles wat je niet hebt, maar juist de fun van wat allemaal wel. Tevens een enorme netwerk organisatie van mensen die elkaar wereldwijd helpen om elkaars dromen waar te maken! Join the joytribe! 🙂 Laten we elkaar inspireren!
#jointhejoytribe #joy #dailyinspiration

SOUND OF LIGHTHOUSE

Josie maakte met Renegato onder de naam Sound of Lighthouse 14 singles and video’s en twee albums. Volg ze op Youtube en Facebook om achter de schermen photo’s te zien van het proces, persuitingen, radio aandacht en muziek video’s.

 

Voeg Josie & Sound of Lighthouse toe aan je Spotify playlist
of download op je device via itunes, Amazon, Deezer en Apple Music.