Demo

Seminar en congress

Het magische geluid van de handpan en Josie’s engelachtige stem brengt de toehoorders haast direct in het nu. Net uit het verkeer aankomend, half nog met hun hoofd in hun dagelijkse te-doen-lijstjes zijn we direct in het nu en met volle aandacht bij het seminar. Ideaal om uw seminar of congress mee te beginnen en zal zeker bijdragen aan uw evenement. Maar ook als muzikaal intermezzo helpt Josie’s muziek, bij wijze van korte adempauze voor de mind, bijvoorbeeld tussen twee sprekers door. Het zal de luisteraar helpen beter de theorie en informatie tot zich te kunnen nemen, zo wezen ook studies uit.

Josie Music was onder meer te gast bij: Het Koningspaar, KWF, Phidelity, Out Of Your Box, Ministerie Voor Landbouw en vele anderen.

Herdenkingsdienst en uitvaart

Josie is een ervaren en professioneel performer tijdens herdenkingsdiensten en uitvaart bijeenkomsten. Zo zong ze onder meer twee maal voor Veilig Verkeer Nederland tijdens de herdenkingsdienst van verkeersslachtoffers in Zeeland, Ride For The Roses en de KWF. Haar stem en de hang drum werden hierin verwelkomt en bestempeld als helende klanken en troostend door de toehoorders. Vooral in kerken en kloosters heeft de hang drum en haar stem iets heel speciaals, vanwege de akoestiek die haast in elkaar lijkt te verweven. Josie kan eventueel ook op piano, akoestische gitaar, met orkest band of a capella optreden als u dat wenst. We hopen dat haar muziek u en uw familie steun zal bieden en een warme herinnering zal zijn.

Enkele muzikale voorbeelden

Take Me Home: akoestische handpan en zang

For One Minute; akoestische gitaar en zang

Shine One Me; met orkest band en zang

Before I’ll Be Gone; met orkest band en zang

Contact

Neemt u gerust contact met ons op per email om uw wensen en idee├źn te bespreken, hoe u het liefste de muziek een plek wilt geven tijdens de dienst. Misschien wil u aan het einde van de dienst de muziek meegeven aan de aanwezigen, of een tijdje later opsturen ter herinnering. Heeft u een bepaalde bekende (pop)song die van betekenis is voor u en uw familie dan kunnen we kijken of we deze voor u kunnen uitvoeren. Graag denken we met u mee. Wellicht vindt u telefoneren prettiger. Laat in dat geval uw telefoonnummer achter dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.