Film

Film muziek/TV/commercial/promo video’s

Josie componeert muziek voor film, documentaire, commercials, tv series, business events en promo video’s onder de naam Sound of Lighthouse Productions. Instrumentale cues van romantisch tot opzwepend, thema’s met of zonder zang of enkele niet tekstuele tonen. Er is van alles mogelijk. Op deze pagina treft u een impressie aan van stijlen en mogelijkheden. Dit is slechts een kleine greep. De pagina is nog in ontwikkeling. Meer voorbeelden volgen binnenkort, so stay tuned!

“Uit Huis”

De film “Uit Huis” van regisseur Kees Vermeer en producent Bo van Scheyen valt binnen het genre ‘korte film’ dat in Nederland steeds meer bekendheid krijgt. De film vertelt het verhaal van een jongen wiens moeder verslaaft is aan alcohol en drugs en wat voor impact dat op kinderen heeft. Een korte film met een mooie boodschap, dat je ten allen tijden voor jezelf kunt kiezen om een ander pad in te slaan, ook als dat haast onmogelijk lijkt.

 

Sound of Lighthouse leverde de soundtrack “Take Me Home” in twee versies. De akoestische voor de teaser en de epic filmversie. Nu verkrijgbaar via iTunes en de eigen musicstore.

 

#jeugdzorg #jongeren #12+

Ocean Full Of Stars – production music

Geïntegreerd keek ik naar de dansende sterretjes veroorzaakt door het morgenlicht in de golven. Het dansen inspireerde me voor de song Ocean Full of Stars. Het is een niet uitgebracht werk dat gebruikt kan worden in film, tv series, documentaire, corporate videos en events of promo video’s. Het bevat een solide arrangement dat zich ontwikkelt tot een hoogtepunt aan het eind. Het kan aangepast worden met langere pauzes waarin gemakkelijk een dialoog of voiceover gezet kan worden.

Muziek: Sound of Lighthouse
Compositie: Josie

Inspiratie video JOY

De nieuwe videoclip Cloudy Skies in Paradise gaat over mensen die op hun levenspad soms donkere wolken kunnen tegenkomen maar door te blijven focussen op wat ze willen, op wat hun een goed gevoel geeft voorkomen ze in een neerwaartse spiraal terecht te komen en haalt ze zelfs eruit. Josie maakte de song voor haar non profit organisatie JOY dat mensen helpt hun dromen waar te maken en te inspireren te focussen op hun JOY.

The Wire (De Draad) Documentary

Documentaire en Nederlandse filmmaker Rieks Soepenberg maakte ‘De Draad’, een korte film over een 1000 volt draad dat door de Duitsers gespannen werd tussen de grens van België en Nederland tijdens de Eerste Wereld Oorlog. Josie componeerde de muziek welke bestaat uit diverse piano themaatjes dat een geheel vormt.

Promo video Travel Company

Natural Media Experts maakte een promo video voor Triskel Travel. De song ‘Close To My Heart’ van Josie  refereert aan het dicht bij je hart blijven en je hartenwensen. De song is een origineel dat nog niet verkrijgbaar is.

Promo video Botenmakelaar

Een botenmakelaar koos de muziek van Sound of LIghthouse (ft. Josie) in hun verkoop video. Het origineel ‘Ocean Full Of Stars’ is een origineel dat nog niet is uitgebracht, de songs ‘Hometown’ en ‘Light’ staan op het eerste album Salida del Sol.

Openingstune theatergroep

Voor de improvisatie groep Bekkies Vol Tanden uit Breda, Netherland, componeerde Josie deze openingstune van hun voorstellingen.

Meer

Op deze pagina treft u slechts een kleine selectie. Josie heeft nog vele songs (instrumentaal en met zang), geschikt voor commerciële video’s, documentaires en film. Ook werkt ze in opdracht. Neem gerust contact op voor meer mogelijkheden.