Amerikaanse TV

Amerikaanse TV

De Amerikaanse TV channel KNOB TV Roku heeft diverse songs van mij en Sound of Lighthouse geselecteerd om uit te zenden! Ik kan amper beschrijven hoe blij en dankbaar ik ben voor deze mogelijkheid mijn werk te tonen, omdat dit kanaal helemaal gaat over het delen van positiviteit, inspiratie en het verhogen van de trillings frequenctie, juist nu het collectief in paniek is, zo belangrijk! Oprichters Trevor en Eileen Bild geven een stem aan artiesten die hun passie, visie en droom delen. Het kanaal wil content laten zien dat mensen in hun kracht zet.

De songs die geselecteerd zijn:
“Cloudy Skies in Paradise”, een inspiratie video en song dat aanspoort om je JOY te volgen en te blijven focussen op wat je wel wilt ipv op wat niet, zodat je je beter voelt, je trillings frequency stijgt en je meer gelijksoortige situaties aan gaat trekken.

“Music and Rhyme”, hoe liefde niet gaat over het opvullen van jouw leegte door iemand anders of het nodig hebben van iemand (of iets), maar over de verbinding, het plezier om samen te zijn en te creĆ«ren in synergy.

“My Eyes Only”, over het vertrouwen van je eigen ingevingen en intuitie.

Trevor en Eileen, ontzettend bedankt voor de erkenning van het werk, maar vooral voor het creeren van dit kanaal en het helpen transformeren van de energie!

Binnenkort is het kanaal ook te zien in andere landen.
Je kan KNOB TV Roku volgen op Facebook.