Out Now

Out Now

De single HomeTown is vanaf nu beschikbaar om te streamen en downloaden! (*) Het gaat over iemand die bescherming zoekt bij een partner, maar ergens weet dat je een heleboel dingen aan zichzelf kunt geven. Het gaat over het naar binnen gaan voor antwoorden. Thuis voelen bij jezelf. Weten dat wij de enige zijn die het beste weten wat we willen en nodig hebben en dat ook aan onszelf geven. In HomeTown komt ze iemand tegen die dat onbewust spiegelt zodat ze dat ‘thuis’ inderdaad in zichzelf gaat zoeken.

Artiest: Josie & Sound of Lighthouse
Label: Pharos Music

Nu verkrijgbaar via iTunes, Amazon, Apple Music, Deezer en Spotify of direct verkrijgbaar via de artiest zodat alle support naar de maker gaat. Check out onze music store!

——————————————————————————————————————
(*) Liedjes maken kost veel geld, tijd en effort. De meeste artiesten maken geen muziek om rijk van te worden, maar om emotie te vertalen in iets dat hoop biedt en troost. Wetenschappers hebben inmiddels bewezen dat het effect van muziek op ons enorm is. Het is een groot geschenk dit te mogen doen, gegeven door iets dat groter lijkt dan wij zelf. Om te kunnen blijven investeren in apparatuur, instrumenten, opname studio’s, producers, professionele mixers en masteraars, zang/muziek lessen, contributies aan streaming sites en andere kosten hebben onbekende artiesten jouw hulp nodig!

Ben je geraakt door een liedje? Blijft het niet eindeloos gratis afspelen op Spotify of Youtube of te downloaden van een piraten site, maar toon je dankbaarheid door het te downloaden, het kost maar 0,99 cent. Of maak een kleine donatie direct aan de maker.

Voor de muziek van Josie klik hier! http://bit.ly/donationJM
Stuur daarna een emailtje met het verzoek welk nummer je graag wilt hebben en we sturen het zsm naar je toe!

Een dikke knuffel van dankbaarheid! <3