‘Uit Huis’

‘Uit Huis’

“Take Me Home” is de soundtrack van de Nederlandse film ‘Uit Huis’

Take Me Home van Sound of Lighthouse is gekozen als soundtrack voor de Nederlandse film ‘Uit Huis’ dat komende maand te zien is bij het filmfestival Film By The Sea. Filmproducers Kees Vermeer en Bo van Scheyen vonden in “Take Me Home” de perfecte song voor hun verhaal. De film gaat over een talentvolle jongen die op het punt staat een haast onmogelijke keuze te maken. Zijn moeder is verslaafd aan alcohol en drugs en jeugdzorg is bang dat ook hij de verkeerde kant op zal gaan. Hij krijgt de kans uit huis te gaan om zich te focussen op zichzelf en een ander leven.


Teaser van de film ‘Uit Huis’, muziek Sound of Lighthouse.

Josie: “Voor jezelf kiezen, je ‘veiligheid’ loslaten is soms moeilijk. Maar vooral op jonge leeftijd en zeker in zo’n situatie is het haast onmogelijk. Dat deze film dat durft uit te lichten vind ik ontzettend moedig. Soms moeten we uit een situatie weg als deze niet goed voor ons is. Om ruimte te creëren voor wat wij willen en nodig hebben in het leven.”

Handpan

In de teaser van de film is de originele akoestische versie van Take Me Home te horen met Caisa drum, een met de hand gemaakte klankschaal en vocals. Producer Bo van Scheyen werd direct geraakt toen ze het bijzondere geluid van de handpan en de lyrics hoorde.


Akoestische versie voor handpan en vocals.

De soundtrack uit de film krijgt op dit moment radio airplay en is verkrijgbaar in onze musicstore of itunes